Контакт

Наши контакт информации и како да не најдете:

Адвокатско друштво ИНТЕР ПАРТЕС Скопје
Бул. Крсте Мисирков ДТЦ Мавровка Лам. Ц 2/4
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 (0)23123 034
Емаил: office@interpartes.mk

Канцаларијата е сместена во Лам Ц што е највисоката деловна зграда од комплексот згради на ДТЦ Мавровка. Оваа зграда од едната страна гледа накај комплексот факултети од Универзитетот „ Св. Кирил и Методиј”.

Од Аеродром Александар Велики Скопје.

Ако директно се упатувате од аеродромот во Скопје до нашата адвокатска канцаларија, ќе ви бидат потребно околу 45 мин. за да пристигнете. Самиот аеродром врши организиран такси превоз до локации што вие ќе ги побарате.

Од Автобуска станица Скопје:

Од Автобуската станица Скопје, потребно ви е десетина минути пешки за да се стигне до зградата на трговскиот центар Мавровка.